Gödöllői Iparművészeti Műhely – GIM-ház
 
 
 
A Gödöllőn és környékén élő hivatásos, országosan és nemzetközileg elismert iparművészek 1998-ban alapították a Gödöllői Iparművészeti Műhelyt. Céljuk, a századfordulón létrejött, európai hírű Gödöllői Művésztelep s zellemiségének, művészeti hagyományainak megőrzése.

A GIM-Ház és Kert kortárs művészeti kiállításoknak, divatbemutatóknak, szabadtéri animációs filmvetítéseknek, költői- és zenei esteknek ad helyet, de lehetőség van műteremlátogatásra is.
A látogatóknak, alkalmanként, az egykori szecessziós gödöllői művésztelep nagy művész egyéniségei ( Körösfői-Kriesch Aladár, Nagy Sándor, Remsey Jenő ) alkotásait is lehetőségükben áll megtekinteni.

A kiállítások és az alkotó munka mellett, művészeti oktatás is zajlik. A tanulni vágyók, különböző mesterségeket (gobelinszövés, textiltechnikák, kerámia, rajz, festészet) sajátíthatnak el. A résztvevők az egyéni foglalkozások során, magas szintű tudásra tehetnek szert, egy nagy multú művészeti környezetben.

Nyitvatartás:
szombat-vasárnap 14.00-17.00 (november 1-jétől március 31-ig)
szombat-vasárnap 14.00-18.00 (április 1-étől október 31-ig)
Más napokon előzetes bejelentkezés szükséges.

További információkért kattintson ide!

 
Turisztikai Egyesület Gödöllő
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.